Kender du KU's bedste underviser, mest innovative forsker eller nogen, der gør en forskel for studiemiljøet?

Så har du nu chancen for at få din kandidat i rampelyset. Indstil din kandidat til Københavns Universitets undervisningspris, innovationspris eller studiemiljøpris 2021. Alle ansatte og studerende på KU kan indstille en kandidat.

Undervisningsprisen

Undervisningsprisen uddeles til en af universitetets fast- eller deltidsansatte undervisere for god og inspirerende undervisning. Med prisen (der også kaldes Årets Harald, opkaldt efter matematikeren Harald Bohr) ønsker KU at fremhæve og påskønne undervisning af den højeste kvalitet. Årets underviser modtager en porcelænsugle og 25.000 kroner.

Indstillede til Undervisningsprisen vil også komme i betragtning til Den Nationale Undervisningspris, som uddeles af Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Indstil din kandidat til Undervisningsprisen

Innovationsprisen

Fremragende forskning, ny viden, erhvervssamarbejde og innovative resultater. Passer denne beskrivelse på en forsker eller forskergruppe, du kender? Så tal med din institutleder om indstilling af en kandidat til Innovationsprisen 2021. Prisen gives til en forsker eller forskergruppe, der er ansat på KU og som har gjort noget særligt for at skabe ny viden og bringe den i anvendelse i samfundet. Med prisen følger et kunstværk samt en 25.000 kroner.

Indstil din kandidat til Innovationsprisen

Studiemiljøprisen

Sætter du pris på et godt studiemiljø? Nu har du muligheden for at indstille en person eller enhed, som har gjort en ekstraordinær indsats for at udvikle et godt og attraktivt studiemiljø for KUs studerende. Københavns Universitets Studiemiljøpris tildeles en person eller enhed på KU (dvs. studerende, VIP'er, TAP'er, afdelinger, foreninger eller studenterorganisationer), der kan fremvise konkrete resultater, hvor kvaliteten i universitetets studiemiljø, herunder også det internationale studiemiljø, er blevet styrket. Med prisen modtager vinderen et kunstværk samt 25.000 kroner til sit arbejde med studiemiljø.

Indstil din kandidat til Studiemiljøprisen

Frist for indstillinger til priserne er mandag den 3. maj 2021

Alle tre priser bliver uddelt ved KU’s årsfest fredag den 12. november 2021.